Smartby

SMARTE BYER OG samfunn

Hey-Ho Let’s Go har utpekt Smart City som et eget forretningsområde, og har de siste tre årene bygget opp inngående kjennskap til denne tematikken - både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. I vårt nye selskap Hey-Ho Let’s Go Further fokuserer vi på konsept- og forretningsutvikling knyttet til produkter og tjenester som bidrar til å gjøre byer og deres innbyggere smartere og mer miljøvennlige.

Vi er også en av initiativtakerne og eierne i Nordic Edge, og vi har siden starten vært med i teamet som har bygget opp denne satsingen til å bli Nordens største smartby-event. Nå også Norges offisielle innovasjonsklynge på Smart Cities & Communities. I denne forbindelse har vi også vært rådgivere og fasilitatorer i innovasjonsprosesser for flere kommuner og byer. Vi samarbeider i tillegg med teknologiselskaper om utvikling av produkter og tjenester til den smarte byen.

Ta kontakt
Bjarne Uldal

Rådgiver og partner

915 47 653

bjarne@hey-ho.no

FÅ SISTE NYTT FRA OSS

Målet er enkelt: å dele ting som inspirerer oss. Vårt nyhetsbrev gjør det enklere for oss å dele innhold som vi håper du vil sette pris på. Følg med oss!

Takk! Din e-postadresse er registrert.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst sjekk at e-postadressen er riktig.