merkevarebygging

UNNSKYLD, KAN VI FÅ KOMME INN I HODET (OG HJERTET) DITT?

En merkevare er som et menneske. Du slipper ikke hvem som helst inn i livet ditt sånn helt uten videre. Men mennesker som er spennende blir man nysgjerrige på og tiltrukket av. Mennesker som både lover og holder blir man glad i. Mennesker som er helstøpte og ærlige får man tillit til. Mennesker som har integritet, som er trygge påseg selv, og som har evne til å fornye seg, ønsker man å være sammen med – lenge!

I Hey-Ho Let’s Go jobber vi med både helt nye og vel etablerte merkevarer. Med utgangspunkt i vårt mantra ‘Innovating brands, branding innovations’ er vårt mål å tilføre kreativitet som skaper interesse og følelsesmessig appell. I noen tilfeller er vi med på utvikling av nye selskaper og identiteter helt fra bunnen av – fra visjon og forretningsidé til en merkevare som står står støtt på egne ben. I andre tilfeller er vi medforvaltere av solide merkevarer som alltid er på jakt etter nye, relevante måter å nå ut til både eksisterende og nye kunder. Vi jobber friksjonsløst mellom det digital og det analoge - men med en ekstra forkjærlighet for å utforske hvordan ny teknologi kan bidra til å begeistre våre kunders kunder. 

Ta kontakt
Renate Hjørnevik

Rådgiver

930 74 447

renate@hey-ho.no

FÅ SISTE NYTT FRA OSS

Målet er enkelt: å dele ting som inspirerer oss. Vårt nyhetsbrev gjør det enklere for oss å dele innhold som vi håper du vil sette pris på. Følg med oss!

Takk! Din e-postadresse er registrert.
Oi! Noe gikk galt. Vennligst sjekk at e-postadressen er riktig.