Prosjekt
App
Kunde
Stavanger Sentrum AS
Oppgaven

Stavanger Sentrum AS jobber for å fylle byens gater, sentre og smug med folk, og medvirke til økt sentrumsaktivitet. Kort sagt; bidra til en positiv utvikling av Stavanger sentrum. Vi foreslo derfor å lage en app som får brukere til å utforske byen på en ny måte som både er morsom og lærerik.

Vår løsning

Skattejakt i Stavanger sentrum. Med skattejaktappen kan du finne steder, objekter, historier og personer – både som en konkurranse på tid og poeng, og i bedagelig utflukt med familie, venner og kolleger. Dette er en app for alle. Barn synes det er moro å finne skatter der andre barn vandrer uvitende forbi og det er en fin familieaktivitet. Bedrifter kan bruke appen som teambuilding, skoler kan bruke den som en del av undervisningen, og turistene kan oppdage sentrum på en engasjerende måte. Og kanskje best av alt: det trengs ingen forberedelser. Last ned appen og start jakta.

Appen tilbyr brukeren både eksisterende skattejakter og muligheten til å lage dine egne. Lag guidede turer eller skattejakter på smarttelefon eller nettbrett, ved hjelp av kartfunksjonen i appen og GPS. Appen er veldig enkel i bruk – selv for lite drevne app-brukere.

Last ned appen fra App Store eller Google Play