Om oss

Hvem, hva, hvor er vi?

Hvem er vi?

Hey-Ho Let’s Go består av en gjeng engasjerte mennesker som kan mye om merkevarebygging. Vi analyserer og gir råd, vi tegner og forteller og utfører små mirakler både digitalt og på papir. Og vi er alltid på utkikk etter mennesker som kan mer enn oss.

Hva gjør vi her?

Vi lever av å bygge merkevarer – skape verdier for kundene våre ved å styrke merkevaren og omdømmet deres. Det handler om design, om innovasjon, om kommunikasjon. Ved å tenke modige tanker og se nye muligheter utvikler vi løsninger som berører mennesker, som gir positive ringvirkninger for både kunden, oss og samfunnet for øvrig.

Hvor kommer vi fra?

Hey-Ho Let’s Go ble startet i 2007 av tre personer som delte et brennende ønske om å tilføre reell verdi til kundene sine, raskt og målbart. Disse tre er fortsatt vitale deler av byrået.

Hvor finner du oss?

Hey-Ho Let’s Go holder til i en pulserende bydel i Stavanger øst. Her eier vi en treetasjers bygning som i sin tid var en hermetikkfabrikk, men der det nå ikke legges lokk på noe. Vi er stolt over bygget og omgivelsene, og ønsker deg hjertelig velkommen til et besøk i Oransjeriet.

I Hey-Ho Let’s Go er vi utålmodige på kundenes vegne. Vi vil at de skal nå langt, raskt!

Ta kontakt i dag!