Vårt TEAm

Vi er hey-ho let's go

Kristoffer Stensheim

Daglig leder

Telefon:

+47 962 32 429

E-post:
kristoffer@hey-ho.no

Leder og styreerfaring fra ulike typer organisasjoner og konstellasjoner. Har vært med på å gjennomføre store organisasjonsendringer på konsern-nivå, samt jobbet mye med konseptutvikling, gründerskap og kommersialisering av nye ideer.

Kristoffer har bodd flere år i Sydney og begynte ledelsesutdannelsen der. Senere ble det utdannelse innen økonomi og ledelse i Norge.

Ellers kan det nevnes at han også er en tidligere storfornøyd kunde av HHLG.

Bjarne Uldal

Rådgiver og partner

Telefon:

915 47 653

E-post:
bjarne@hey-ho.no

Utvikling av sterke merkevarer og nye produkt- og tjenestekonsepter er Bjarnes spesialområde. De siste 20 årene har han kombinert günderprosjekter og entreprenørskap med rollen som rådgiver og fasilitator for veletablerte selskaper, både innen B2C og B2B. Brenner for at flere bedrifter evner å se produktutvikling og merkevareforvaltning i sammenheng.

Trond Nyman Aarre

Rådgiver branding og innovasjonsprosesser

Telefon:

950 50 555

E-post:
trond@hey-ho.no

Trond er innovasjonskatalysator, merkevarebygger og kreativ teknolog som setter sin ære i å gi gode ideer en best mulig start og et lykkelig liv. Med mer enn 20 års erfaring fra kommunikasjons- og innovasjonsbransjen er Trond en erfaren, kunnskapsrik og innsiktsfull rådgiver og prosessleder. Spesialfeltene hans er konsept- og forretningsutvikling, innovasjonsprosesser og designdrevet innovasjon, merkevarebygging, omdømmestyring, visjons- og verdiprosesser og digitale samhandlingsteknologier.

Kjell Ramsdal

Partner og kreativ leder

Telefon:

900 85 677

E-post:
kjell@hey-ho.no

Kreativ leder, art director og grafisk designer. Over 20 års erfaring med identitetsutvikling, merkevareforvaltning og utvikling av kommunikasjonskonsepter. Arbeidserfaring fra bla. Bates i New York og Saatchi&Saatchi i Hong Kong. Prisvinner i D&AD, Epica, Art Directors Club of Europe, Gullblyanten, Norsk Designråd (Merket for god design) og Grafill (Visuelt).

Renate Hjørnevik

Rådgiver

Telefon:

930 74 447

E-post:
renate@hey-ho.no

Renate har lang internasjonal erfaring, god strategiforståelse og stor lidenskap for merkevarebygging. I det meste av sin karriere har hun jobbet i grenseskillet mellom kreative fagmiljøer og forretningsledelse der forretningsstrategi, kommunikasjon, merkevareledelse, teknologi og kreativitet har vært knyttet tett sammen. Med mer enn ti års erfaring fra en lang rekke ulike prosjekter og strategiprosesser i ulike bransjer har hun utviklet en teft for gode løsninger som skaper resultater.

Marit Wang Tveit

Senior planner og prosjektansvarlig

Telefon:

934 88 824

E-post:
marit@hey-ho.no

Marit Wang Tveit har tidligere jobbet i Altibox som markedsrådgiver, markedssjef og merkevaresjef, og har vært med på reisen fra Altibox som nystartet datterselskap i Lyse-konsernet, til en veletablert merkevare på nasjonalt nivå. I Hey-Ho Let's Go har Marit det overordnede ansvaret for planlegging og koordinering av våre innovasjons- og brandingprosjekter.

Are Sleveland

Partner og UX designer

Telefon:

412 34 128

E-post:
are@hey-ho.no

Dedikert designer for digitale medier og interaktive opplevelser, med hjerte for idé- og konseptutvikling og løsninger som virker fremfor å være fancy. Har i over 15 år jobbet med noen av regionens mest attraktive merkevarer, og bidratt til forsterket merkeverdi, større konvertering og økt annerledeshet.

Solveig Kvadsheim

AD digitale medier

Telefon:

971 78 206

E-post:
solveig@hey-ho.no

Utdannet Interactive Art Director ved Hyper Island i Stockholm og med bakgrunn som grafisk designer. Er lidenskapelig opptatt av brukeropplevelser og interaksjonsdesign. Tror oppriktig at less is more og er pinlig nøyaktig ned på pixelnivå. Trives ellers best på konserter og festivaler eller med et legobyggesett strødd over hele stuegulvet.

Maren Dreggevik

Grafisk designer

Telefon:

928 16 697

E-post:
maren@hey-ho.no

Maren er utdannet Grafisk Designer med to år av sin utdannelse fra London. Hennes erfaring som designer i byrå og som freelancer gjør henne til en sterk konseptuell tenker, som liker å utforske nye veier på alle flater. Hun er engasjert, og bryter gjerne reglene der hvor det lar seg gjøre. Selv om hun liker å fordype seg i en god bok gjør eventyreren i Maren at vi like gjerne kan finne henne på toppen av et fjell eller fallende ned fra himmelen.

Lotte Klittby

Prosjektleder

Telefon:

466 11 966

E-post:
lotte@hey-ho.no

Prosjektleder og administrasjonsleder på sin hals, alltid med full styring, sans for de små detaljene og dedikasjon til smidig gjennomføring av små og store prosjekter. Lotte har i tillegg solid erfaring fra servicenæringen og trives best med svenske slagere i hörluren.

Frans-Jozef Rutjes

Styremedlem

Telefon:

+47 476 59 086

E-post:
frans.jozef@hey-ho.no

Som en av de opprinnelige grunnleggerne av Hey-Ho Let’s Go, har Frans-Jozef arbeidet med å gjøre muligheter om til nye produkter, tjenester og forretningskonsepter i mer enn 15 år.

Frans-Jozef har bred internasjonal erfaring fra en rekke ulike industrier, med oppdrag for mange av Europas ledende merkevarer som ønsker å bruke innovasjon til å styrke konkurranseevnen. Som fasilitator, foredragsholder og coach bruker han sin lidenskap til å inspirere styrer, ledergrupper og entreprenører til å bruke ideer for å bygge sine merkevarer og utvikle unike produkter og tjenester.